Si la ayuda y la salvación han de llegar sólo puede ser a través de los niños. Porque los niños son los creadores de la humanidad.
(Maria Montessori)

miércoles, 31 de octubre de 2012

Castanyera

FELIÇ CASTANYERA! 

Avui en molts col·legis s'ha celebrat la castanyera, els nens i nenes s'han disfraçat... han decorat la classe i porten a las seves cistelles castanyes per menjar! S'han divertit, han jugat i han passat una tarda molt entretinguda.

Al meu col·legi he celebrat la castanyera us deixo algunes de les idees que hem fet. Espero que us agradin i que les feu útils. Perquè no?

- Fer una castanyera per decoració.












Solament necessitarem una plantilla com aquesta. y donar-li un a cada nen i nena i que cadascú la pinti com vulgui i la possi a la classe com decoració o sinò per portarla a casa. Li podem possar tambe un pal per fer com una titella. Cadascú al seu gust. Es una idea molt bona per decorar la classe i que cadascú tingui la seva castanyera.

- Dibuixos per colorear.





- Fer paperines per ficar castanyes



A la meva classe vam fer moltes paperines i castanyeres, va ser una activitat molt divertida per repartir-les pel carrer als nens petits i avis. Tots feliços i nosaltres orgulloses de repartit sonriures.

I per últim i el més important LA DISFREÇA!


Per tenir una bona disfreça necessitarem:
Una faldilla
Dos mocadors
Un delantal




No hay comentarios:

Publicar un comentario