Si la ayuda y la salvación han de llegar sólo puede ser a través de los niños. Porque los niños son los creadores de la humanidad.
(Maria Montessori)

miércoles, 21 de noviembre de 2012

ayuda´l


AJUDA A IAN

Ian és un nen de 4 anys que li van diagnosticar un càncer molt greu que afecta a tot el sistema nerviós, també li van diagnosticar metàstasis en una de les 4 crestes de la medul·la, així com lesió d`os.

Li van fer varies sessions de quimioteràpia, i un parell d’operacion i van arribar al punt de que la malaltia estava controlada i en remissió. 
Després de tot això l’han de fer un tractament molt complex d’immunoteràpia, que és un tractament amb anticossos monoclonals que poden ajudar a augmentar el percentatge de supervivència d’en Ian.

Per poder fer-li aquest tractament han de traslladar-se fins un hospital de Nova York, per a cada sessió. Per culpa dels diners que costa el tractament només li han pogut fer dues sessions, i per aquest motiu ens demanen una ajuda que pot ser amb donacions o amb la recollida de taps de plàstic.

Jo que estic estudiant a l’escola Acadèmia Núria de Gavà allà estem fen recollides de taps, ja que amb la situació econòmica que ens envolta no hi podem aportar donacions.

No us arrepentireu ayudeu-lo!!!

 


Si voleu més informació aquí os deixo la seva web i el seu Facebook: 










No hay comentarios:

Publicar un comentario